Ons Verhaal

Ons Verhaal

Wij zijn een groep experts met vele jaren ervaring die hun krachten hebben gebundeld in een joint venture, capabel om al uw ontwikkelingsbehoeften te beheren. We hebben twee hoofdrichtlijnen: tegen scherpe prijzen een kwalitatief uitstekend eindproduct leveren en op tijd leveren. Wederzijdse tevredenheid is het belangrijkste factor in ons werk – de klant moest tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat en het team moest tevreden zijn met de uigevoerde klus.

Het evenwicht dat we willen bereiken in de relatie met onze klanten is de best mogelijke balans die in het moderne bedrijfsleven bekend is – als een win / win-situatie. Dit betekent dat zowel onze klanten als onze teamleden tevreden zijn met het eindproduct. Wij beschouwen dit als de beste mogelijke zakelijke relatie die iemand kan hebben en is het hoofddoel van ons bedrijf.

Verantwoordelijkheid, stiptheid, kwaliteit en toewijding dat we vanaf het allereerste begin in ons werk gebruiken is de hoeksteen van ons succes. We kunnen nu met volle overtuiging zeggen dat we een sterk, gepassioneerd en stabiel team hebben opgezet voor de ontwikkelingsdiensten van WordPress.

Ons team

Het LF Digital team bestaat uit ontwerpers, ontwikkelaars, managers bedrijfsontwikkeling, vertegenwoordigers en projectmanagers.

Onze sterke punten

Onze kracht ligt niet in cijfers, maar in expertise die onze teamleden bezitten. We zijn van mening dat we de ultieme mix hebben van mensen die in LF Digital werken. Naast de ervaring die nodig is voor de ontwikkeling van het eindproduct, wij denken ook dat het nodig is om een gesynchroniseerd team te hebben. Op deze manier wordt elk stukje informatie dat bij het team komt goed ontvangen en is het team klaar om alle situaties op te lossen die hen worden voorgeschoteld.

How do we do it?

html5
css3
scss
gulp
javascript
angularjs
jquery
git
php
laravel
wordpress
drupal
photoshop
adobe illustrator
adobe after effect
adobe in design
contact-image